yritys

  • Yritykseni on perustettu vuonna 2016 ja tarjoan eläinfysioterapiapalveluja koirille ja hevosille pääsääntöisesti Kuopion ja Siilinjärven alueella. Kauemmaksikin minua toki voi kysellä, jolloin räätälöidään hinta matkojen mukaan.

  • Teen käynnit kotikäynteinä/ tallikäynteinä, joten sinun tarvitsee vain varata aika, niin minä tulen paikalle. Kotikäynti on usein myös koiralle miellyttävämpi vaihtoehto ja koiran liikkumista ja käyttäytymistä päästään heti arvioimaan sen omassa, tutussa ympäristössä. Luonnollisesti hevoset hoidetaan aina sen omassa talliympäristössä.

  • Eläinfysioterapiakäyntejä tarjoan päätyöni (ihmisten fysioterapia) ohella sivutoimisesti. Elokuun -24 alusta pyhitän pääsääntöisesti perjantait eläinfysioterapia-asiakkaille koko päiväisesti. Lisäksi teen käyntejä myös viikonloppuisin. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla tai tekstiviestillä, mutta toki soittamallakin onnistuu. Ole siis rohkeasti yhteydessä, niin sovitaan karvaiselle kaverillesi sopiva aika eläinfysioterapiaan.